Menu

  • Strona główna
  • Kierownictwo
  • Struktura
  • Informacje
  • Akredytacja
  • System jakości
  • Zakres działania
  • Rys historyczny
  • Usługi - badania laboratoryjne
    • Laboratorium Epidemiologii
    • Laboratorium Badania Wody i Żywności
    • Laboratorium Oceny Środowiska Pracy
  • Promocja Zdrowia
    • Programy
    • Akcje i kampanie społeczne
    • Materiały do pobrania
  • Przetargi
    • Przetargi powyżej 30 000 euro
    • Przetargi poniżej 30 000 euro
    • Archiwum
  • Galeria
  • Do pobrania
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Linki
  • Kontakt
  • Zbędny majątek
  • Efektywność energetyczna
  • Stan bezpieczeństwa sanitarnego
logo1.png
stopdop.png
zaszczep.png
pso2018.png
szczepienieinfo.jpg
grypa.jpg
hcv2.png
baner_kontrola.png
beach-3284446_6401.png
logo2.png
ciaza.jpg
trzymaj.jpg
jwody.jpg
kapieliska.png
   
 
 
 
 

Licznik odwiedzin

1664769
Dziś
686

Visitors Counter
Czy pracodawca może odstąpić od przeprowadzania badań i pomiarów czynników szkodliwych dla zdrowia w środowisku pracy?
W jaki sposób dokonuje się zgłoszenia podejrzenia choroby zawodowej Państwowemu Powiatowemu Inspektorowi Sanitarnemu?
Na co zwraca uwagę przedstawiciel stacji sanitarnej w czasie odbioru lokalu?
Co w przypadku, kiedy lokal, w którym planuje się rozpocząć działalność będącą w nadzorze Inspekcji Sanitarnej nie spełnia wszystkich wymagań higieniczno- sanitarnych?
Czy w szkołach musi być ciepła woda?
Czy w pubach i restauracjach można palić papierosy?
W jaki sposób oznacza się na opakowaniu środka spożywczego datę jego ważności?
Czy pracownicy sektora żywnościowego muszą mieć aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych? Jak takie badania się wykonuje?
Kto odpowiada za utrzymanie czystości i porządku w budynku mieszkalnym ?
Co należy zrobić aby uzyskać zezwolenie na przeprowadzenie ekshumacji?

Informacje o plikach cookie

Ta strona używa plików Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień Cookies w przeglądarce.